Pages

Friday, 1 July 2011

Drama :'d

WHAT THE FUCK ? Drama next week , I NOT READY (!) Aku dahlah watak utama dooooooh ==' Macam mana nih? Amira suruh aku jadi Puteri pulaak , Aku dah lah tergagap bila depan orang . Aku nak buat yang ter'baik untuk class aku . Practice dahlha last minutesscirpt puun dah lah pelik pelik . Never mine lah ,I can do:) Dlam drama aku , suami aku ada dua . satu cucu and Feisan . HUHHHHH , so malu one . Ya Allah , Macam mana ni ? Rabu minggu depan dah lawan . Aku taktahu doooh ,

Saturday, 25 June 2011

Trying to be better then Before :)

ER , hi :) My name NURALIFAH ILYANA BTE HASNOLHADI .
Call me Iefaa for short , SMK ST MARY . 
I PROUD TO BE SMK ST MARY
AND I WANT SMK ST.MARY TO BE PROUD OF ME :D
MY HERO ; MUHAMMAD DANIAL BI ISKANDAR :)
Photography girl !
Follow this Blog , If you like .
If you don't like , don't Follow kaaay .
Kbai (X


Friday, 24 June 2011

Youuuuu want HATE me ? GO ONNNNN ! but my heart Still says I love you and you don't know How much I love you Muhammad Danial Iskandar (!) takecare , ...? Kbai , I pray for youu to HAPPY with another girl :'(

Aku tanak kau BENCI aku , btw aku memang sayang kauu . Tapi seriously aku memang tak sangka yang kau Bila dah break ngun perempuan , then kau maki maki . Buruuuuk kan dia , Serious aku tak suka . Aku takde niat nak buat mcam tuuuuu , as you know I JANJI NGUN YOUUU , YOUU SELALU BERADA DI HATI I . Aku suka couple ngun kau . Aku puuun tak tahu kenapa aku bodoh sangat pergi couple ngun orang lain , lepas aku dapat jumpa EX akuuu ? Aku tahu It mu fault . Aku puuuuuun faham perasaan kau , sebab aku pernah kean yang sama mcam kauuu banyak kali . Akuu tak tahu nak buat apaa lagi dah . Aku sayang kauuuuuu sangat , Kbai .

Monday, 20 June 2011

seriously , akuuu dah berubah keaa wey ? Takkk kann , Manaadalah.
Aku tak berubah kan , ramai orang kata aku dah lain . LAIN MCAM MANA ? Aku tak faham lah , aku mcam biasa jea . Apa yang lain nya ? Haiyyyyh , oukaaaaay . Aku punn tak tahu kenapa aku jadi mcam ni weyh ? aku banggang kan , Aku tanak mainkan perasaan orang wey . Aku taksuka tuuu .
 Akuu tak lupaa , aku pernah JANJI dengan kauu kan . Kauuu bergituu jugak , so I won't leave youuu (!) I don't youu HATE me . Oukaaaaay ==' I promise . Butt , Why kau tukar relationship married kea In a relationship ? Oukay , aku tahu kau ada Password aku , JANGAN SELALU BUKAK SANGAT , Aku tak suka .

Aku perlu kan masa untuk berubah Balikk (!) In need a long time , Tolong Faham akuu . Aku tak curang , Aku Nak kauuuuu beri aku masa kaaay . I don't think so , My attitude was change . Never mine .

weyy , danial :') 
Toloong lah faham akuu wey , Btw aku tahu kau sayang aku tapi aku tak tahu kenapa aku boleh berubah secepat ini . akuu taktahu lah , sejak aku pergi kem . aku nampak Ex akuuu , Then aku ? Huhh =='
Akuu punn tak tahuu lah , aku tahu kau memang tanak aku tinggal kan kauu , akuu punn . tapi Aku tak tahu berapa lama lagi kita aku couple . Seriously , Aku tanak sakitkan hati kauuu wey . Aku tak suka buat orang kecewa sebab akuu . Aku mintak maaf , sebab perangai aku berubah . Bak kata kau , Dulu aku ngun kau ROMANTIK gila sampai kawan kau jealous . SEKARANG ? Hmmmmmmm , I'm so sorry .

Sunday, 19 June 2011


Actually , aku taktahu mcam mana lah kau boleh cam muka aku kat KEM . Aku terharu sangat wey :'( Aku tahu aku banyak buat salah kat kauu , Tu'laaah aku nak tebus . Kalau tanak maafkan aku sudah , Then part paling aku suka bila cikgu ceramah , masa tuu'lahh kau nak maki maki aku ngun geng akuu . Err , Seriously akuu tak tahu mcam mana nak cakap . Btw aku teruja kau ada , tapi ? Hmm ,
Aku tahu kau sayang aku tapi kau tak suka perangai aku kann ? It oukaaaay lah wey . Aku nak kau tahu yang aku rindu kat kauu . duulu kita couple kan , takpernah meet . time nak meet pulak kita break kan . Hmm , Akuu sayang kauu (!) Aku happy dapat tengok muka kau yang comel tuuu . Aku ada lah bangga sebab ramai suka kat kau , Maaf kan aku boleh wey ? aku takde niat nak buat kau mcam tuu . If tanak maaf kan aku takpelah , Kauu mintak number kawan aku , * MEMANG AKU JEALOUS GILA LAH TAHAP GABAN .I gonna miss youu , and aku akan pujuk kauu sampai kau maafkan akuu . Aku banyak gila buat salah , SORRY WEY . Aku tak sampai hati nak tengok kau COUPLE ngun kawan akuu , * jealous semakin membare :O