Pages

Sunday, 19 June 2011


Actually , aku taktahu mcam mana lah kau boleh cam muka aku kat KEM . Aku terharu sangat wey :'( Aku tahu aku banyak buat salah kat kauu , Tu'laaah aku nak tebus . Kalau tanak maafkan aku sudah , Then part paling aku suka bila cikgu ceramah , masa tuu'lahh kau nak maki maki aku ngun geng akuu . Err , Seriously akuu tak tahu mcam mana nak cakap . Btw aku teruja kau ada , tapi ? Hmm ,
Aku tahu kau sayang aku tapi kau tak suka perangai aku kann ? It oukaaaay lah wey . Aku nak kau tahu yang aku rindu kat kauu . duulu kita couple kan , takpernah meet . time nak meet pulak kita break kan . Hmm , Akuu sayang kauu (!) Aku happy dapat tengok muka kau yang comel tuuu . Aku ada lah bangga sebab ramai suka kat kau , Maaf kan aku boleh wey ? aku takde niat nak buat kau mcam tuu . If tanak maaf kan aku takpelah , Kauu mintak number kawan aku , * MEMANG AKU JEALOUS GILA LAH TAHAP GABAN .I gonna miss youu , and aku akan pujuk kauu sampai kau maafkan akuu . Aku banyak gila buat salah , SORRY WEY . Aku tak sampai hati nak tengok kau COUPLE ngun kawan akuu , * jealous semakin membare :O