Pages

Friday, 24 June 2011


Aku tanak kau BENCI aku , btw aku memang sayang kauu . Tapi seriously aku memang tak sangka yang kau Bila dah break ngun perempuan , then kau maki maki . Buruuuuk kan dia , Serious aku tak suka . Aku takde niat nak buat mcam tuuuuu , as you know I JANJI NGUN YOUUU , YOUU SELALU BERADA DI HATI I . Aku suka couple ngun kau . Aku puuun tak tahu kenapa aku bodoh sangat pergi couple ngun orang lain , lepas aku dapat jumpa EX akuuu ? Aku tahu It mu fault . Aku puuuuuun faham perasaan kau , sebab aku pernah kean yang sama mcam kauuu banyak kali . Akuu tak tahu nak buat apaa lagi dah . Aku sayang kauuuuuu sangat , Kbai .